Vremea în București, sâmbătă, 23 noiembrie. Se instalează iarna în Capitală!

Vremea în București, sâmbătă, 23 noiembrie. Se instalează iarna în Capitală! © arhivă

Prognoza meteo pentru București, sâmbătă, 23 noiembrie este una desprinsă din iarnă! Temperaturile scad tot mai mult și ploile se instalează în Capitală. 

Vremea în București, sâmbătă, 23 noiembrie va fi una extrem de rece și de capricioasă. În Capitală se vor înregistra maxime de numai 5 grade Celsius și este foarte posibil să cadă averse sub formă de ploi, după cum anunță meteorologii. 

Vremea pe ore în București, sâmbătă, 23 noiembrie

Încă de la primele ore ale dimineții, frigul se va instala cu repeziciune și va fi numai 1 grad în termometre. În intervalul orar 8-11, se vor înregistra temperaturi de 1-2 grade Celsius și nici mai târziu situația nu este mai roz. 

Maxime de numai 5 grade în Capitală

La orele prânzului, în Capitală se vor înregistra 3 grade Celsius și, deși soarele își va face simțită prezența, aerul va fi extrem de rece. 

În intervalul orar 13-19, în termometre se vor înregistra temperaturi de 3 și 4 grade Celsius, iar temperatura maximă a zilei va fi cea de 5 grade și se va înregistra doar la ora 23, anunță meteorologii. 

Seara va fi una extrem de răcoroasă și vântul va sufla cu putere. Pe toată durata zilei se va înregistra vânt și este posibil să fie ploi sub formă de lapoviță.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro