Prognoza meteo 27 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 27 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © arhivă

Prognoză meteo 27 noiembrie. În majoritatea regiunilor României, valorile continuă să scadă şi miercuri, 27 noiembrie. Se anunţă vreme cu soare şi nori, iar aversele de ploaie pun stăpânire doar pe partea de vest a ţării. 

Vremea în Bucureşti

Temperaturile continuă să scadă drastic şi miercuri, 27 noiembrie. În Capitală, meteorologii anunţă cer parţial însorit pe parcursul zilei, dar valori de până la 9 grade Celsius. Noaptea, mercurul din termometre ajunge la 1 grad Celsius. Ziua se încheie în Bucureşti cu cer predominant noros.

Vremea în Iaşi

Valori mici şi în partea de est a ţării! În Iaşi, miercuri, 27 noiembrie, cerul va fi parţial însorit pe timpul zilei şi predominant noros după apus. Aici, maxima anunţată este de 4 grade Celsius, iar minima de 0 grade Celsius. Temperatura resimţită va fi însă de 6, respectiv -4 grade Celsius.

Vremea în Constanţa 

După o zi ploioasă, pe litoral se anunţă vreme cu nori şi soare. Miercuri, 27 noiembrie, în Constanţa se vor înregistra temperaturi de 9 grade Celsius pe timpul zilei. Noaptea, norii câştigă "lupta", iar mercurul din termometre scade la 5 grade Celsius.

Vremea în Cluj 

Ziua de miercuri, 27 noiembrie, aduce în partea de vest a ţării atât nori, cât şi soare. Încă de la primele ore ale dimineţii termometrele vor arăta valori de până la 9 grade Celsius. După apus, situaţia se schimbă radical. Aversele de ploaie îşi vor spune cuvântul! Ziua se încheie cu 2 grade Celsius.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro