Prognoză meteo 28 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoză meteo 28 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo 28 noiembrie. În majoritatea regiunilor ţării, joi, 28 noiembrie, valorile cunosc o uşoară creştere. Aversele de ploaie însă, se întorc pe teritoriul României.

Vremea în Bucureşti

Ziua de joi, 28 noiembrie, aduce în Capitală temperaturi ceva mai ridicate decât cele înregistrate la începutul săptămânii. Maxima anunţată de meteorologi este de 11 grade Celsius pe timpul zilei, iar noaptea vor fi nu mai puţin de 6 grade Celsius. Cerul rămâne predominant noros încă de la primele ore ale zilei, până la miezul nopţii.

Vremea în Iaşi 

Averse de ploaie de dimineaţă până noaptea târziu, în Iaşi! Meteorologii anunţă că joi, 28 noiembrie, în această regiune mercurul din termometre nu va ajunge la mai multe de 7 grade Celsius pe timpul zilei. După apus, scade la 4 grade Celsius. 

Vremea în Constanţa 

Nori şi soare, pe litoral! Joi, 28 noiembrie, în Constanţa va fi vreme frumoasă, cel puţin până spre seară. În timpul zilei, se vor înregistra valori de până la 14 grade Celsius. După apus, norii câştigă "lupta" de pe cer, iar mercurul din termometre ajunge la 9 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Aversele de ploaie îşi fac de cap şi în partea de vest a ţării. Joi, 28 noiembrie, încă de la primele ore ale dimineţii, meteorologii anunţă precipitaţii. Pe parcursul zilei, termometrele vor arăta până la 12 grade Celsius. Noaptea, se vor înregistra 6 grade Celsius.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro