Vremea în București, joi, 28 noiembrie. Cer înnorat și grade puține în termometre

Vremea în București, joi, 28 noiembrie. Cer înnorat și grade puține în termometre © Arhiva

Se apropie prima luna de iarnă, iar temperaturile au revenit deja la normalul perioadei. Zilele însorite și cu grade multe în termometre sunt demult apuse și au făcut loc celor cu nori mulți pe cer și precipitații.

Bucureștenii vor avea parte de o maximă a zilei de 11 grade, joi, 28 noiembrie. Cerul va fi predominant noros, iar minima zilei va fi de 6 grade Celsius. Temperaturile sunt normale pentru această perioadă, anunță meteorologii, ba chiar vremea va fi ceva mai caldă în următoarele zile. Totuși, vremea se va mai încălzi pe parcursul zilei și vor exista momente când soarele își va face apariția timid pe cer. 

Vremea pe ore în București

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu temperaturi de 4 grade, înregistrate la ora 8 dimineața. La ora 9 vor fi 5 grade, iar la ora 12:00 se vor înregistra 9 grade Celsius, cu cer predominant noros, însă cu șanse foarte mici de ploaie. La ora 13 vor fi 10 grade, cu cer noros, iar la ora 15:00 se va atinge și maxima zilei, respectiv 11 grade.

Spre seară, la ora 17:00 se vor înregistra doar 9 grade, cu cer noros, dar cu șanse mici să cadă vreun strop de ploaie. Minima zilei se va înregistra la ora 23:00, când vor fi 7 grade Celsius.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro