Alertă meteo de vreme severă, cu efect imediat! Mai multe județe, sub cod galben de fenomene periculoase

Alertă meteo de vreme severă, cu efect imediat! Mai multe județe, sub cod galben de fenomene periculoase © arhivă

Meteorologii au făcut un anunț de ultimă oră! Mai multe județe din țară sunt sub cod galben de ceață, până la ora 23:00. 

ANM a făcut ultimele anunțuri cu privire la starea vremii din această seară. Potrivit meteoromania.ro, mai multe județe se află sub cod galben de ceață, până la ora 23:00. Mai exact, județele afectate de fenomenele meteo severe sunt: Bacău, Neamț, Prahova și Suceava. 

Acestea sunt sub cod galben de ceață până la ora 23:00, iar în intervalul menționat se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, informează meteoromania.ro. 

Cum va fi vremea în următoarele zile, în România

În următoarele zile, în România este așteptată vreme severă, cu fenomene periculoase. Dimineața, în aproape toate regiunile se va înregistra ceață, urmând ca pe parcursul zilei să fie semnalate ploi, precum și vânt puternic în mai multe județe. De asemenea, în zonele montane este așteptată zăpadă, mai informează meteorologii. 

Cum va fi iarna 2019-2020

Meteorologii anunță că această iarnă va fi una dusă la extreme. Prima jumătate a lunii decembrie va fi marcată de temperaturi anormale, urmând ca mai apoi să se instaleze frigul în aproape toate regiunile din România. De Crăciun este foarte puțin probabil să se înregistreze zăpadă, mai anunță ANM. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro