Prognoză meteo 29 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoză meteo 29 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo 29 noiembrie. Soarele răzbate din nori în această zi, în majoritatea regiunilor ţării! Vineri, 29 noiembrie, românii se vor bucura de vreme frumoasă pentru această perioadă. De zilele următoare însă, iarna îşi intră total în drepturi. 

Vremea în Bucureşti

În aceste zile, bucureştenii sunt nevoiţi să-şi ia adio de la toamnă! Vineri, 29 noiembrie, meteorologii anunţă valori ridicate pentru această perioadă. Pare-se că vremea ne mai dă puţin răgaz înaintea apariţiei primelor ninsori, la începutul lunii decembrie.

În ultima zi lucrătoare a săptămânii, în Bucureşti se vor înregistra până la 13 grade Celsius pe timpul zilei şi 3 grade Celsius, noaptea. Dis-de-dimineaţă soarele răzbate dintre nori, dar spre apus... situaţia se schimbă din nou!

Vremea în Iaşi

Veşti bune şi pentru ieşeni! Sau cel puţin, bune pentru această perioadă a anului. Vineri, 29 noiembrie, în Iaşi sunt anunţate valori de 9 grade Celsius pe timpul zilei. După apus, cerul va fi predominant noros, iar mercurul din termometre scade până la 4 grade Celsius.

Vremea în Constanţa

Soarele răzbate dintre nori şi pe litoral! Vineri, 29 noiembrie, pe parcursul zilei, mercurul din termometre va indica 13 grade Celsius. Noaptea, cerul va fi predominant noros, iar termometrele nu vor arăta mai mult de 7 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Ziua de vineri, 29 noiembrie aduce precipitaţii în Cluj! În această regiune, se vor înregistra maxime de 12 grade Celsius pe timpul zilei şi 3 grade Celsius, noaptea. Weekendul începe cu una sau două averse scurte de ploaie!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro