Prognoza meteo 8 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 8 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo vineri, 8 noiembrie. Ultima zi lucrătoare a săptămânii aduce valori ridicate şi mult soare în majoritatea regiunilor ţării. În partea de vest a României însă, aversele de ploaie îşi spun cuvântul!

Vremea în Bucureşti 

Sfârşit de săptămână cu nori şi soare, în Bucureşti! Meteorologii anunţă temperaturi de peste 20 de grade pe timpul zilei, în Capitală. Vineri, 8 noiembrie, maxima se va înregistra la ora 14:00 şi va fi de 22 de grade Celsius. Noaptea, mercurul din termometre va arăta până la 11 grade Celsius.

Vremea în Iaşi

Cresc valorile şi în partea de est a ţării! Ziua de vineri, 8 noiembrie, începe cu cer predominant însorit. Pe parcursul zilei, termometrele vor arăta chiar şi 20 de grade Celsius, dar temperatura resimţită nu va depăşi 19 grade Celsius. După apus, cerul rămâne parţial noros, iar mercurul din termometre se opreşte şi aici la 11 grade Celsius.

Vremea în Constanţa 

Pe litoral, vremea se menţine în continuare frumoasă! Deşi ne apropiem cu paşi repezi de mijlocul lunii noiembrie, la malul mării se vor înregistra valori de până la 21 de grade Celsius în timpul zilei de vineri, 8 noiembrie. Noaptea, când pe cer îşi vor face apariţia norii, maxima va fi de 15 grade Celsius. În această regiune, se anunţă cele mai ridicate valori după apus. 

Vremea în Cluj

În partea de vest a ţării, situaţia stă complet diferit! În Cluj, ziua de vineri, 8 noiembrie, începe cu câteva averse. Valorile nu vor fi foarte ridicate nici pe parcursul zilei, nici după apus. Meteorologii anunţă aici maxima de 14 grade Celsius, respectiv 6 grade Celsius. Cerul rămâne parţial spre predominant noros.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro