Prognoza meteo 25 august. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo 25 august. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj © Arhiva

Prognoza meteo 25 august. Vremea va fi în continuare caniculară. Sfârșitul weekend-ului vine cu temperaturi de peste 34 de grade, în majoritatea zonelor țării. În unele regiuni pot apărea și ploile.

Vremea în București

Canicula își va face din nou simțită prezența în Capitală, iar maxima zilei va fi de 34 de grade Celsius. La ora 9:00 se vor înregistra 26 de grade Celsius, iar pe măsură ce trec orele, se va face și mai cald. Astfel, la ora 10:00 temperaturile vor crește și vor ajunge la 28 grade, iar la ora 11 vor fi deja 29 de grade, conform accuweather.com.

Vremea în Iași

La Iași maxima zilei va fi de 32 de grade. Chiar dacă va fi cald, pe aproape tot parcursul zilei, însă nu vor lipsi nici episoadele cu ploi și vijelii. Noaptea se vor înregistra doar 15 grade și va ploua.

Vremea în Constanța

La malum mării maxima zilei va fi de doar 29 de grade, cu averse de ploi și furtuni. Cerul va fi înnorat, pe aproape tot parcursul zilei. Noaptea vor fi 24 e grade, iar cerul va fi predominant senin.

Vremea în Cluj

Și la Cluj vremea va fi destul de frumoasă. Maxima zilei va fi de 32 de grade, dar nu vor lipsi ploile și furtunile. Spre seară se vor înregistra doar 17 grade și va ploua pe tot parcursul nopții. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro