În România a venit prima ninsoare! Care este zona unde s-au așternut deja primii fulgi de nea. VIDEO

În România a venit prima ninsoare! Care este zona unde s-au așternut deja primii fulgi de nea. VIDEO © captura video

E toamnă în calendar, însă afară parcă a venit iarna! Temperaturile au scăzut drastic în ultimele zile, iar diferența din termometre este și de 20 de grade în unele regiuni.

Ieri au fost înregistrate maxime de doar 10 grade în România, iar la Bâlea Lac deja a nins pentru prima oară în acest sezon. Zăpada s-a așternut la Bâlea Lac sâmbătă dimineața, iar turiștii și localnicii au rămas surpriși că iarna i-a luat prin surprindere în acest an. 

"Peisajul de la Bâlea Lac s-a albit în această dimineață pentru prima dată în acest sezon în urma unei reprize de lapoviță mai consistentă", au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, potrivit stirileprotv.ro.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri deja au început activitățile specifice pentru această vreme. Aceștia au acționat imediat cu un utilaj cu lamă și au împrăștiat peste trei tone de sare. 

Coduri galbene de ploi

Și cum vremea s-a schimbat brusc în ultima perioadă, ieri au fost înregistrate mai multe coduri galbene, în diverse regiuni din țara noastră. A fost cod galben de ploaie în județul Dâmbovița, cu cantități de apă ce au depășit 30 de l/mp, dar și în Constanța, peste 40 de litri/mp.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro