Octombrie ca august! Temperaturi neobișnuit de mari în următoarea perioadă

Octombrie ca august! Temperaturi neobișnuit de mari în următoarea perioadă © Pexels

Toamna este în continuare foarte blândă, iar temperaturile sunt potrivite mai degrabă pentru sfârșitul lui august. Chiar dacă din punct de vedere calendaristic nu mai este atât de mult până la venirea iernii, afară vremea este superbă, cu temperaturi ce ajung chiar și la 27 de grade. 

Vom avea parte de temperaturi situate între 17 și 27 de grade. În toată țara vor fi temperaturi frumoase, iar în zona Dobrogei și a Bărăganului au fost ieri chiar și 27 de grade.

Azi-dimineață a fost ceață în majoritatea regiunilor din țară, mai ales în Moldova și Nordul Munteniei. După ora 11 soarele își va face apariția iar și vor vor maxime de aproximativ 25 de grade în toată țara.

Soarele va fi la loc de cinste astăzi și vom avea parte de o după-amiază de neobișnuit de caldă, în toate regiunile din țară. Ieri, 21 octombrie, în zona Lugojului s-au atins temperaturi de 29 de grade, iar astăzi se așteptă o maximă de 27 de grade în mai multe zone din țară.

Vremea în București astăzi

Temperaturile sunt, în continuare, anormal de ridicate pentru această perioadă a anului. Bucureștenii vor avea parte astăzi, 22 octombrie, de vreme foarte caldă, potrivită mai degrabă pentru sfârșitul verii. Frigul nu vrea deloc să își facă apariția, iar maximele vor atinge 24 de grade astăzi în București. Este o vreme ideală pentru plimbări și pentru relaxare în aer liber. Spre seară se vor înregistra 13 grade, iar la noapte doar 9 grade Celsius.


facebook whatsapp twitter pinterest