Temperaturi de -19 grade în România! ANM a făcut anunțul despre vreme

Temperaturi de -19 grade în România! ANM a făcut anunțul despre vreme © Arhivă

Vremea intră într-un proces de răcire extremă. Dacă prima jumătate a lunii ianuarie a venit cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă, următoarele zile vor aduce valori mai scăzute, iar în unele zone se va ajunge și la -19 grade.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că, începând de astăzi, vremea va intra într-un proces accentuat de răcire. Vremea va fi închisă și rece în practic toate regiunile, iarna făcându-se, însă, simțită mai pronunțat în zonele de munte.

Vremea se răcește începând de astăzi

În următoarea perioadă, meteorologii anunță că vom avea parte de temperaturi mai scăzute decât până acum, însă temperaturi normale pentru aceată perioadă. Așadar, potrivit Adevărul, temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, în timp ce cele nocturne nu vor trece de 0 grade. În depresiunile intramontane, se vor înregistra și -19 grade pe timpul nopții. Cel mai cald va fi, ca de obicei, pe litoral.

Soarele nu prea își va face simțită prezența, vremea fiind predominant închisă, cu cer noros și cu ceață semnalată pe arii restrânse în special în orele dimineții.

Vântul va bate moderat la munte și în Dobrogea, însă va prezenta intensificări pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre. A

Cât despre Capitală, există șanse să apară burnița sau câțiva fulgi mici de zăpadă. Maximele vor fi situate undeva între 1 și 2 grade, temperaturi obișnuite pentru această perioadă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro