Vremea în București, duminică, 19 ianuarie. Continuă să fie rece și înnorat

Vremea în București, duminică, 19 ianuarie. Continuă să fie rece și înnorat © Profimedia

Prognoza meteo pentru București, diminică, 19 ianuarie. Acest final de weekend vine tot cu temperaturi destul de scăzute. Chiar dacă valorile vor continua să fie ceva mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă, va fi suficient de frig încât să-i facă pe bucureșteni să tremure puțin.

Duminică, locuitorii din Capitală vor avea parte de o zi taman bună pentru stat în casă. Cerul va fi înnorat, iar norii vor fi joși și apăsături. Temperaturile vor fi pe măsură, cu maxima zilei fiind doar de 4 grade Celsius.

Termometrele vor indica și mai puțin pe timpul nopții, atunci când se vor înregistra -3 grade, valori apropiate celor obișnuite în această perioadă.

Vremea în acest weekend

La nivel național, ziua de duminică va aduce vreme în general închisă. În sud și în est ceața va continua să dea bătăi de cap. La munte și la deal, însă, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab spre moderat, fiind puțin mai intens în zona litoralului. Maximele se vor situa între -3 și 5 grade, în timp ce minimele din Transilvania vor ajunge și până la -15 grade.

Cât despre ziua de luni, vremea se va încălzi ușor. Nu scăpăm însă de ceață, iar izolat și trecător își va face apariția și burnița. Maximele cresc ușor, ajungând la valori între -5 și 7 grade, în timp ce minimele se vor situa între -10 și 0 grade.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro