Vremea în București, duminică, 16 februarie. Noaptea va fi mai cald

Vremea în București, duminică, 16 februarie. Noaptea va fi mai cald © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, duminică, 16 februarie. Am început a doua jumătate a lunii februarie, dar acest lucru nu prea se vede în termometre. Dacă acum câteva zile aveam ger în aproape toată țara, acum avem iarăși valori mai ridicate decât ar fi normal.

Meteorologii au anunțat că finalul de săptămână aduce pentru bucureșteni temperaturi anormal de ridicate. Mai exact, maxima înregistrată va fi de 11 grade, în timp ce noaptea nu va mai aduce valori negative, ca până acum. Minima va fi de 0 grade, mai ridicată decât ar trebui să fie la mijlocul lunii februarie.

Cum va fi vremea până pe 10 martie

Luna februarie, chiar dacă nu s-a încheiat încă, s-a dovedit a fi foarte capricioasă. A debutat cu temperaturi și cu 20 de grade mai mari decât ar fi normal în această perioadă, după care ne-a „aruncat” direct în brațele unei ierni furioase. Ninsori și viscol au pus stăpânire peste România și, în numai o singură noapte, a reușit să facă ravagii în sudul, centrul și sud-estul țării. În continuare, lucrurile vor fi tot atipice.

Specialiştii au anunţat că până la începutul lunii martie, timp de patru săptămâni, vom avea parte de vreme caldă, cu temperaturi peste limita normală perioadei. Maximele vor putea ajunge până la 12 grade Celsius. Totuşi, meteorologii au transmis că vor mai fi aşteptate şi ploile, dar şi ninsorile în special în zonele de munte. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro