Vremea în București, joi 15 august. Temperaturile scad ușor și maximele sunt de 29 de grade Celsius

Vremea în București, joi 15 august. Temperaturile scad ușor și maximele sunt de 29 de grade Celsius © Instagram

Vremea în București, joi, 15 august va fi una deosebit de greu de suportat. Meteorologii anunță o nouă zi caniculară, de această dată cu maxime de doar 29 de grade Celsius. Cu toate acestea, disconfortul termic se va simți pe toată durata zilei. 

Joi, 15 august, vremea în București va fi una caniculară, greu de suportat.Temperaturile vor ajunge până la maxime de 29 de grade, iar valurile de aer cald le vor da mari bătăi de cap locuitorilor Capitalei. Chiar dacă va fi foarte cald, nu va lipsi disconfortul termic, iar căldura va fi destul de greu de suportat. Specialiștii recomandă ca atunci când ieșim din casă să nu ne lipsească apa, hainele răcoroase, dar nici pălăriile și să avem grijă să alegem haine deschise la culoare, pentru a fi mai protejați de razele soarelui. 

De asemenea, nici cremele cu protecție solară nu trebuie să uităm să le folosim atunci când ieșim din casă. 

Vremea pe ore, în București, joi, 15 august

Dimineața de joi, 15 august îi găsește pe bucureșteni cu temperaturi extrem de mari în termometre, iar disconfortul termic își va face simțită prezența de la primele ore. La ora 9:00 se vor înregistra 22 de grade Celsius, iar pe măsură ce trec orele, se va face și mai cald. Astfel, la ora 10:00 temperaturile vor crește și vor ajunge la 23 grade, iar la ora 11 vor fi deja 24 de grade, anunță meteorologii. 

După orele prânzului, temperaturile vor crește și mai mult, sărind de 25 de grade Celsius. Disconfortul termic nu va lipsi din cursul zilei, iar temperatura maximă se va înregistra la ora 15:00, atunci când termometrele vor indica 29 de grade Celsius, după cum anunță meteorologii. 

Spre seară, temperaturile se mențin în forță și de-abia după ora 19:00 vor începe să mai scadă puțin. Minimele vor fi de 15 grade și se vor înregistra pe parcursul nopții. Seara va fi una deosebit de plăcută, iar aerul va fi mai ușor de suportat.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro