Vremea în București, marți, 13 august. Capitala se luptă în continuare cu valul de caniculă!

Vremea în București, marți, 13 august. Capitala se luptă în continuare cu valul de caniculă! © arhivă

Vremea în București, marți, 13 august va fi una deosebit de greu de suportat. Meteorologii anunță o nouă zi caniculară, cu maxime de până la 35 de grade. Disconfortul termic se va simți pe toată durata zilei, iar la soare, temperaturile resimțite vor fi chiar de peste 40 de grade Celsius. 

Marți, 13 august, vremea în București va fi una caniculară, greu de suportat.Temperaturile vor ajunge până la maxime de 35 de grade, iar valurile de aer cald le vor da mari bătăi de cap locuitorilor Capitalei. Chiar dacă va fi foarte cald, nu va lipsi disconfortul termic, iar căldura va fi destul de greu de suportat. Specialiștii recomandă ca atunci când ieșim din casă să nu ne lipsească apa, hainele răcoroase, dar nici pălăriile și să avem grijă să alegem haine deschise la culoare, pentru a fi mai protejați de razele soarelui. 

De asemenea, nici cremele cu protecție solară nu trebuie să uităm să le folosim atunci când ieșim din casă. 

Vremea pe ore, în București, marți, 13 august

Dimineața de marți, 13 august îi găsește pe bucureșteni cu temperaturi extrem de mari în termometre, iar disconfortul termic își va face simțită prezența de la primele ore. La ora 9:00 se vor înregistra 25 de grade Celsius, iar pe măsură ce trec orele, se va face și mai cald. Astfel, la ora 10:00 temperaturile vor crește și vor ajunge la 27 grade, iar la ora 11 vor fi deja 29 de grade, anunță meteorologii. 

După orele prânzului, temperaturile vor crește și mai mult, sărind de 30 de grade Celsius. Disconfortul termic nu va lipsi din cursul zilei, iar temperatura maximă se va înregistra la ora 16:00, atunci când termometrele vor indica 35 de grade Celsius, după cum anunță meteorologii. 

Spre seară, temperaturile se mențin în forță și de-abia după ora 19:00 vor începe să mai scadă puțin. Minimele vor fi de 17 grade și se vor înregistra pe parcursul nopții. Seara va fi una deosebit de plăcută, iar aerul va fi mai ușor de suportat.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro