Vremea în București, joi, 5 decembrie. Cer însorit, cu maxime de până la 5 grade

Vremea în București, joi, 5 decembrie. Cer însorit, cu maxime de până la 5 grade © arhivă

Prognoza meteo pentru București, joi, 5 decembrie este una mai blândă decât cea înregistratî zilele trecute. În Capitală se vor înregistra maxime de până la 5 grade, iar cerul va fi însorit. Mai mult, și soarele își va face apariția!

Vremea în București, joi, 5 decembrie pare să fie una destul de plăcută pentru această perioadă. Deși la primele ore ale dimineții, temperaturile vor fi sub pragul de îngheț, puțin mai târziu, soarele își va face apariția, iar maximele zilei vor ajunge până șa 5 grade Celsius, anunță meteorologii. 

Vremea pe ore în București, joi, 5 decembrie

Încă de la primele ore ale dimineții, bucureștenii vor avea parte de temperaturi sub pragul de îngheț și un aer destul de rece. Pe parcurs, gradele mai cresc puțin în termometre, dar disconfortul termic se menține pe toată durata zilei. 

În intervalul orar 7-11, în termometre se vor înregistra temperaturi cuprinse între 1 grad și -3 grade Celsius, anunță meteorologii. 

La orele prânzului vor fi 3 grade în termometre, mai anunță ANM. 

În intervalul orar 13-21, vor fi temperaturi cuprinse între -1 grad și maxim 3 grade Celsius. Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius și se va înregistra la ora 14:00. 

Seara va fi una deosebit de răcoroasă, așa că locuitorii Capitalei nu trebuie să-și uite hainele groase acasă! După ora 22, temperaturile scad tot mai mult și ajung, în timpul nopții, chiar la -2 grade Celsius. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro