Vremea în București, luni, 2 decembrie. Temperaturi cu minus, în Capitală. Maxima zilei va fi de numai 5 grade!

Vremea în București, luni, 2 decembrie. Temperaturi cu minus, în Capitală. Maxima zilei va fi de numai 5 grade! © arhivă

Iarna ne bate la ușă, așa că meteorologii nu au deloc vești bune pentru ziua de 2 decembrie. Prognoza meteo pentru București, 2 decembrie nu este una prietenoasă, iar primele ore ale dimineții vor fi marcate de temperaturi cu minus. 

Prognoza meteo pentru București, 2 decembrie este uan deosebit de aspră. Meteorologii anunță că iarna se instalează tot mai mult în Capitală, astfel că nu este de mirare faptul că se vor înregistra și temperaturi cu minus. 

Prognoza meteo pe ore în București, luni, 2 decembrie

Încă de la primele ore ale dimineții, locuitorii Capitalei vor avea parte de grade cu minus și posibil să cadă câțiva fulgi. Meteorologii anunță vreme rea și fenomene sub formă de lapoviță, ninsoare și chiar ploaie. 

În intervalul orar 8-11 se vor înregistra în București, luni, 2 decembrie, temperaturi cuprinse între 2 grade și - 2 grade, anunță ANM. 

La orele prânzului este posibil ca soarele să-și facă apariția, dar cu toate acestea, frigul va persista. La ora 12 vor fi, în Capitală, 3 grade Celsius, anunță meteorologii. 

În intervalul orar 13-19 se vor înregistra temperaturi de 2, respectiv 3 grade Celsius și sunt șanse mari de ninsoare, spre seară. 

Începâd cu ora 20, vremea se va răci considerabil. Temperatura maximă a zilei va fi de 5 grade și se va înregistra la orele 14, respectiv 15. 

Temperatura minimă va fi de -3 grade și se va înregistra în intervalul orar 5-7 dimineața. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro