Vremea în București, luni, 20 ianuarie. Soarele își face, în sfârșit, apariția

Vremea în București, luni, 20 ianuarie. Soarele își face, în sfârșit, apariția © Profimedia

Prognoza meteo pentru București, luni, 20 ianuarie. Începutul de săptămână vine cu temperaturi ușor mai ridicate decât până acum, iar acest lucru este datorat faptului că soarele își face sfioasa apariție, după o perioadă în care cerut a fost mai mult gri și înnorat.

Luni, bucureștenii vor avea parte de o zi destul de frumoasă de iarnă. Valorile vor continua să fie ușor peste media tipică acestei perioade, însă noaptea nu vom scăpa de frig, termometrele indicând o valoare negativă care ne va face să tremurăm puțin.

Maxima zilei va ajunge la 5 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat în prima parte a zilei, urmând să apară și soarele ceva mai târziu. Cât despre noapte, temperatura minimă va coborî până la -6 grade. Și deși poate părea friguros, tot este un pic mai cald decât ar fi normal în această perioadă.

Cum va fi vremea în următoarele 3 zile

În următoarele trei zile, vremea va fi destul de schimbătoare. La nivelul întregii țări, va fi mai mult înnorat, în special în vestul și centrul țării. Vor fi fenomene precum ceață, burniță sau fulguieli. Marți, începe să se încălzească din nou, însă doar la munte, la deal, în est și în sud, acolo unde își va face apariția și mai mult soare. Va fi multă umezeală. Miercuri, vremea va continua să fie plăcută și caldă, fiind anunțate și ninsori slabe în nord, centru și est. La munte, există șanse să viscolească.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro