Vremea în București, luni, 6 ianuarie. Vine sau nu gerul de Bobotează?

Vremea în București, luni, 6 decembrie. Vine sau nu gerul de Bobotează? © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, luni, 6 ianuarie. Meteorologii au emis prognoza pentru prima zi din noua săptămână. Chiar de Bobotează, întreaga țară va fi lovită de niște nopți friguroase, însă putem spune că este vorba despre celebrul ger de Bobotează? 

Luni, pe 6 ianuarie, se va înregistra o zi friguroasă pentru toți locuitorii Capitalei. Temperaturile diurne nu vor trece de 4 grade, în timp ce minima va aduce o valoare destul de scăzută. Cel mai indicat ar fi ca bucureștenii să își deschidă caloriferele și să se pună la căldură, pentru că este anunțată o minimă de nu mai mult de -7 grade Celsius.

Cum va fi vremea în săptămâna 6 - 13 ianuarie

În acest interval, valorile termice se anunță a fi apropiate de cele normale pentru acest interval climatologic. Singurele excepții se regăsesc în regiunile extracarpatice, acolo unde s-ar putea ca valorile să tracă peste pragul tipic perioadei.

Vin ninsorile, până la urmă? Pentru cei din București, este foarte probabil ca nici în această săptămână de început de ianuarie să avem parte de zăpadă. Meteorologii anunță că precipitațiile vor avea cantități normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, însă marea problemă apare în Sud și în Vest, acolo unde precipitațiile ar putea fi mai deficitare.

Iarna până acum nu prea s-a lăsat văzută în zonele sudice ale țării. Așadar, pentru cei care vor să aibă parte de o iarnă albă, cel mai bine ar fi să vă îndreptați spre zonele de munte. Specialiștii au estimat că anumite regiuni din România ar putea chiar să traverseze această iarnă fără a vedea măcar un fulg de nea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro