Vremea în București, marți, 21 ianuarie. O zi însorită de iarnă

Vremea în București, marți, 21 ianuarie. O zi însorită de iarnă © Profimedia

Prognoza meteo pentru București, marți, 21 ianuarie. Se anunță o zi însorită de iarnă, însă destul de friguroasă. După o perioadă în care soarele a fost mai mult absent, iar norii au atârnat greoi peste toți locuitorii din Capitală, iată, în sfârșit, o zi ceva mai luminoasă.

Meteorologii anunță o zi însorită, dar friguroasă. Va fi „soare cu dinți”, așa cum vine vorba din popor, așa că să nu cumva să credeți că puteți să mai lăsați pe acasă diversele obiecte vestimentare care vă țin de cald.

Potrivit experților, marți se anunță o maximă de 4 grade, o temperatură destul de apropiată de cea normală în această perioadă a anului. Noaptea va fi în continuare frig, cu temperaturi sub pragul de îngheț. Se vor înregistra -4 grade, ușor mai cald decât ar trebui să fie valorile nocturne, în această perioadă a anului.

Vremea în următoarea săptămână

În săptămâna curentă, vremea va intra într-un ușor proces de încălzire, în București, dar și în restul țării. Conform prognozei de specialitate, până duminică vom avea o maximă de 11 grade, mult mai cald decât ar fi normal în acest interval calendaristic.

Cerul va fi unul variabil, așa că cei care își doresc să se bucure puțin de iarnă pe final de ianuarie mai bine se reorientează spre zonele de munte. În timp ce în Capitală există slabe șanse să vedem vreun fulg de zăpadă, în zonele intramontane se anunță chiar posibilăți de viscol.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro