Vremea în București, miercuri, 12 februarie. După ger, vin ploile!

Vremea în București, miercuri, 12 februarie. După ger, vin ploile! © Arhiva

Vremea capricioasă continuă să ne dea bătăi de cap! După zilele de ger, acum temperaturile sunt într-o ușoară creștere, însă nu scăpăm de frig.

Bucureștenii vor avea parte de o maximă de doar 7 grade miercuri, 12 februarie. Nu vor lipsi episoadele ploioase și vântul puternic, în anumite perioade ale zilei. În țară, ziua de miercuri aduce temperaturi peste limita normală a acestei perioade. În zona de munte cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii, pe arii extinse. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 12 grade, iar cele minime, în general, între -5 şi 5 grade.

Vremea pe ore, în București

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu doar 3 grade, înregistrate la ora 9:0, cu cer parțial însorit. La ora 10:00 vor fi doar 4 grade, însă temperaturile vor mai crește pe parcursul zilei. LA ora 12:00 se vor înregistra 6 grade, iar la ora 13:00 se va înregistra maxima zilei, respectiv 7 grade, cu șanse foarte mici de ploaie.  

La ora 15:00 cerul va fi parțial însorit și se vor înregistra 8 grade. La ora 17:00 vor fi 6 grade, urmând ca la ora 19:00 să apară și primele precipitații sub formă de ploaie, atunci când se vor înregistra doar 4 grade. La ora 20:00 vor fi 3 grade, iar la ora 21:00 cerul va fi noros și vor fi doar 2 grade în Capitală. La ora 23:00 va fi doar un grad, cu cerul predominant noros. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro