Vremea în București, miercuri, 19 februarie. Se răcește și vin ploile

Vremea în București, miercuri, 19 februarie. Se răcește și vin ploile © Profimedia

Prognoza meteo pentru București, miercuri, 19 februarie. Temperaturile continuă să fie mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă, însă se răcorește puțin și sunt șanse să apară și ploile. Diferența cea mai mare va fi simțită pe timpul nopții, atunci când minimele cresc foarte mult.

Miercuri, meteorologii anunță o ușoară răcire a temperaturilor, care continuă însă să fie mai ridicate decât ar fi normal. Potrivit specialiștilor, vom avea parte de o maximă de 12 grade, ceva mai puțin decât luni sau marți.

Pe timpul nopții, vom avea parte de valori pozitive, iar minima va ajunge până la 5 grade, una dintre cele mai ridicate din această iarnă.

Pe timpul zilei ar putea să apară niște averse de ploaie, așa că să nu vă uitați umbrelele acasă!

Vreme anormală până în martie

Zilele trecute, meteorologii au emis și prognoza meteo pentru următoarele zile, anunțând o vreme anormală până pe 16 martie. Temperaturile vor fi în continuare mai mari decât ar trebui să fie în această perioadă a anului, așa că cel mai probabil vom avea parte de o primăvară timpurie.

Conform prognozei emise de ANM, pentru următoarele câteva săptămâni, vom avea parte de temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal. Va fi senin, iar creșterea va fi resimțită în special în masivele din vestul țării. În sudul țării, în zilele ce urmează, sunt prognozate și 17-18 grade la amiază.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro