Vremea în București, miercuri, 4 decembrie. Meteorologii anunță maxime de numai 2 grade, în Capitală

Vremea în București, miercuri, 4 decembrie. Meteorologii anunță maxime de numai 2 grade, în Capitală © arhivă

Iarna s-a instalat în calendare și se pare că și în natură se va instala, în următoarele zile! În Capitală, temperaturile scad tot mai mult și sunt așteptate, de asemenea, ninsori puternice, dar și viscol și ger. 

Prognoza meteo pentru București, 4 decembrie nu este deloc una prea prietenoasă. În această zi, meteorologii anunță temperaturi maxime de numai 2 grade, iar dimineața de miercuri va fi una extrem de răcoroasă. 

Vremea pe ore în București, miercuri, 4 decembrie

Încă de la primele ore ale dimineții, locuitorii Capitalei vor avea parte de temperaturi scăzute, cu minus, dar și de precipitații sub formă de lapoviță. 

În intervalul orar 7-11, temperaturile vor fi extrem de scăzute în București, miercuri, 4 decembrie. În acest interval vor fi temperaturi de -4, până la 0 grde Celsius. Soarele își va face timid apariția, dar meteorologii anunță că aerul va fi unul extrem de rece. 

La orele prânzului, în termometre va fi numai 1 grad, iar temperatura maximă, cea de 2 grade se va înregistra la orele 13 și 14, mai anunță meteorologii. 

În intervalul orar 15-21, vremea se va răci considerabil, așa că locuitorii Capitalei nu trebuie să-și uite hainele groase în casă, în cazul în care se gândesc la o plimbare sau în cazul în care au treabă, în oraș. 

În acest interval, temperaturile vor fi de 2, până la -3 grade Celsius, deci aerul va fi extrem de rece. Noaptea este posibil să cadă precipitații sub formă de ploaie sau lapoviță. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro