Vremea rea s-a instalat în toată România! Meteorologii, avertizări de ultimă oră: ne așteaptă ninsori și temperaturi greu de suportat!

Vremea rea s-a instalat în toată România! Meteorologii, avertizări de ultimă oră: ne așteaptă ninsori și temperaturi greu de suportat! © arhivă

În prima din de iarnă, ninsorile au debutat în forță, în mai multe regiuni din România. În Capitală a început să ningă încă de la primele ore ale dimineții, iar pe parcursul zilei sunt asteptate fenomene meteo periculoase, după cum anunță meteorologii. 

ANM vine cu vești proaspete despre starea vremii! Încă de astăzi, 1 decembrie, ninsorile se instalează în mai multe regiuni din România și în zonele montane, acolo unde este așteptat și gerul și viscolul. 

Potrivit informațiilor oferite de meteorologi, temperaturile ridicate nu ne vor mai vizita până la primăvară, căci iarna se pare că vrea să debuteze în forță.

În București a început să ningă slab încă de la primele ore ale dimineții și la fel s-a întâmplat și în alte regiuni din țară. În zonele montane, zăpada s-a așezat deja și sunt așteptate, în continuare, ninsori. 

Mai mult, temperaturile coboară mult sub pragul de îngheț în aproape toate județele din țară. Pe litoral, însă, vremea va fi mai blândă, iar temperaturile vor fi, în zilele următoare, cuprinse între 1 și 6 grade Celsius, anunță meteorologii. 

La munte, ninsorile sunt așteptate să cadă sub formă moderată, iar pe vârfurile munților, stratul de zăpadă este unul consistent. De Crăciun, meteorologii anunță că sunt șanse mici să avem parte de zăpadă, însă de Revelion, lucrurile vor sta diferit. În noaptea trecerii dintre ani va ninge moderat spre puternic, în mai multe regiuni din România. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro