Vremea în București, miercuri 6 noiembrie. Vreme frumoasă, cu maxime de până la 23 de grade Celsius

Vremea în București, miercuri 6 noiembrie. Vreme frumoasă, cu maxime de până la 23 de grade Celsius © Instagram.com

Vremea în București miercuri, 6 noiembrie va fi una deosebit de frumoasă! Deși în calendare este toamnă, temperaturile se mențin peste 20 de grade și soarele își face din nou apariția pe cer. 

Meteorologii anunță că și miercuri, 6 noiembrie, vremea în București va fi una specifică primăverii! Temperaturile sar din nou de 20 de grade Celsius și cerul va fi senin pe parcursul întregii zile. Deși este toamnă, specialiștii susțin că ne vom mai bucura de câteva zile cu temperaturi mari, dar, cu toate acestea, iarna se anunță a fi una destul de geroasă. 

Vremea pe ore în București, miercuri, 6 noiembrie

Încă de la primele ore ale dimineții, locuitorii Capitalei vor avea parte de temperaturi foarte plăcute. În intervalul orar 8:00 - 10:00 se vor înregistra între 11 și 16 grade Celsius, așa că oamenii au toate motivele să fie bucuroși! Atâta timp cât ploile nu-și fac încă simțită prezența și nu condiționează locuitorii Capitalei să iasă din casă cu umbrelă, totul este roz!

La ora 11:00 se vor înregistra, în Capitală, 18 grade miercuri, 6 noiembrie. 

La ora prânzului vor fi 20 de grade în București. În intervalul orar 13:00 - 15:00 se vor înregistra temperaturi extrem de plăcute, de 22 de grade Celsius. Temperatura maximă va fi de 23 de grade și se va înregistra la ora 14:00, anunță meteorologii. 

În intervalul orar 16:00 - 20:00 se vor înregistra între 14 și 21 de grade Celsius, mai informează meteorologii. Seara va fi și ea una destul de plăcută, iar temperatura minimă, cea de 13 grade se va înregistra la ora 23:00.

Cum este vremea astăzi, în Capitală

Astăzi, bucureștenii au parte de o zi de primăvară în toată regula! Temperaturile maxime sunt de 21-22 de grade Celsius, iar cerul este senin. Mai mult, meteorologii anunță că nu există deloc șanse de precipitații, spre seară.


facebook whatsapp twitter pinterest