Vremea în București, sâmbătă, 9 noiembrie. Ce au anunțat meteorologii

Vremea în București, sâmbătă, 9 noiembrie. Ce au anunțat meteorologii © arhivă

Vremea în București sâmbătă, 9 noiembrie se anunță a fi deosebit de frumoasă! În calendare este toamnă, dar afară...este vară! Locuitorii Capitalei se vor putea bucura de maxime de până la 22 de grade Celsius, soare și cer senin. 

Dacă vă uitați în calendare, ați spune că este o glumă proastă, dar nu. Suntem, într-adevăr, în data de 9 noiembrie, dar judecând după temperaturile de afară, am spune, mai degrabă, că imediat trecem de la primăvară, la vară. Meteorologii anunță o vreme deosebit de frumoasă în acest weekend pentru Capitală, cu maxime de până la 22 de grade Celsius. 

Vremea pe ore în București, sâmbătă, 9 noiembrie

Încă de la primele ore ale dimineții, sâmbătă, 9 noiembrie, soarele își va face simțită prezența. Chiar dacă vântul va adia ușor, temperatura resimțită între orele 8:00 - 11:00 va fi cuprinsă între 13 și 18 grade Celsius. 

La ora prânzului, în Capitală vor fi 20 de grade Celsius. În intervalul orar 13:00 - 16:00 se vor înregistra temperaturi de 20 și 21 de grade Celsius. Temperatura maximă, cea de 22 de grade se va înregistra în Bucurețti, sâmbătă 9 noiembrie, la ora 14:00. 

În intervalul orar 17:00 - 20:00 se vor înregistra între 15 și 18 grade. Temperatura minimă, cea de 14 grade se va înregistra 


facebook whatsapp twitter pinterest