Vremea în București, vineri, 8 noiembrie. Vreme capricioasă cu maxime de 22 de grade, însoțită de nori și ploi!

Vremea în București, vineri, 8 noiembrie. Vreme capricioasă cu maxime de 22 de grade, însoțită de nori și ploi! © Instagram.com

Vremea în București, vineri, 8 noiembrie va fi deosebit de capricioasă. Deși meteorologii anunță că se vor înregistra temperaturi maxime de 22 de grade Celsius, cu toate acestea, cerul va fi parțial înnorat, iar dimineața și seara este posibil să se înregistreze ploi. 

Vremea în București, vineri, 8 noiembrie se anunță a fi una deosebit de frumoasă. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, însă dimineața este posibil să plouă și la fel se întâmpla și seara, anunță meteorologii. 

Vremea pe ore în bucurești, vineri, 8 noiembrie 

Încă de la primele ore ale dimineții, vremea în București va fi una foarte plăcută, dar spre deosebire de alte zile, un pic răcoroasă. În intervalul orar 8:00 - 11:00 se vor înregistra temperaturi cuprinse între 13-18 grade Celsius, anunță meteorologii. 

La orele prânzului, în București, pe data de 8 noiembrie vor fi 19 grade Celsius, iar cerul va fi senin. 

În intervalul orar 13:00 - 15:00 se vor înregistra temperaturi cuprinse între 20 și 22 de grade Celsius, iar temperatura maximă, cea de 22 de grade se va înregistra la ora 14:00. 

În intervalul orar 16:00 - 20:00, temperaturile mai scad puțin și se vor situa între 16 și 20 de grade Celsius. Seara va fi și ea destul de călduroasă, însă meteorologii anunță că este foarte posibil să plouă. Temperatura minimă, cea de 15 grade se va înregistra la ora 23:00. 


facebook whatsapp twitter pinterest