Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Cod galben de fenomene meteo periculoase, în mai multe zone din țară!

Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Cod galben de fenomene meteo periculoase, în mai multe zone din țară! © arhivă

Meteorologii au făcut un anunț de ultimă oră. Mai multe zone din țară sunt vizate de fenomene meteo periculoase, precum ceață și vânt puternic, așa că șoferii sunt rugați să fie foarte atenți la drum.

În această dimineață este din nou cod galben de fenomene meteo periculoase. În mai multe județe din țară a fost declarat de către meteorologi cod galben de ceață și vânt. 

Ceață și vânt în mai multe zone din România

Potrivit informațiilor oferite de meteoromania.ro, în județele Maramureș, Cluj și Bistrița-Năsăud este cod galben de vânt, până la ora 11:00. În intervalul menționat, vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge 90...100 km/h. Cel mai mult sunt vizate zonele de munte din toate cele 3 județe, mai informează meteorologii. 

De asemenea, și în județele Neamț și Suceava, tot în zona de munte, este cod galben de vânt puternic, până la ora 11:00. 

În județul Sibiu, mai exact în Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Racovița, Turnu Roșu și Boița se vor semnala intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 60-70 km/h, iar pe crestele montane 80-90 km/h. Avertizarea meteo este în vigoare până la ora 9:30, informează meteoromania.ro. 

Tot în zonele de munte din județele menționate este cod galben de ceață până la ora 10:00. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro