Cod galben de fenomene meteo periculoase, în mai multe județe din țară. Ce spun meteorologii

Cod galben de fenomene meteo periculoase, în mai multe județe din țară. Ce spun meteorologii © arhivă

Meteorologii nu vin deloc cu vești bune în ceea ce privește starea vremii din această dimineață. Este cod galben de ceață și vânt puternic în mai multe județe și specialiștii le recomandă șoferilor să fie extrem de prudenți în trafic. 

Veștile de la meteorologi pentru această dimineață nu sunt deloc cele mai bune. Este cod galben de ceață și vânt puternic în mai multe județe din România, iar șoferii sunt sfătuiți să circule cu mare atenție în zonele în cauză. 

Cod galben de ceață și vânt, în mai multe județe

Astfel, potrivit informațiilor oferite de meteorologi, astăzi este cod galben de vânt puternic în județele: Caraş-Severin, Arad și Timiș, până la ora 11:00. În intervalul menționat se vor semnala intensificări temporare ale vântului care vor atinge local la rafală 60..70 km/h.

De asemenea, cod galben de vânt este și în județul Sibiu, tot până la ora 11:00. În județul Harghita, în zonele Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu este cod galben de ceață, până la ora 11:00. În intervalul orar se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro