Vremea în București, vineri, 15 noiembrie. Scad temperaturile, dar încă e cald

Vremea în București, vineri, 15 noiembrie. Scad temperaturile, dar încă e cald © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, vineri, 15 noiembrie. Deși temperaturile scad puțin, comparativ cu valorile de care am avut parte în restul săptămânii, va continua să fie mult mai cald decât ar fi normal în această perioadă.

Bucureștenii vor avea parte de un început de weekend destul de plăcut. Va fi însorit cam toată ziua, iar maxima se va situa undeva în jurul valorii de 16 grade. Din cauza cerului însorit, însă, valoarea resimțită va fi ceva mai ridicată, cam de 18 grade Celsius. Noaptea, va fi rece, dar nu frig. Minima va fi de 8 grade, iar cerul va fi în continuare senin.

În privința perioadelor ale zilei, va fi plăcut de dimineață, cu 11 grade undeva în jurul orei 06.00. Temperaturile cresc treptat pe parcursul zilei, cam cu câte un grad pe oră, aducând o temperatură maximă de 16 grade undeva în jurul orei 16.00. Seara, odată cu apusul soarelui, se „prăbușesc” și valorile din termometre.

Anomalia meteo semnalată de ANM

În prognoza meteo realizată pentru săptămâna 11-24 noiembrie, se arată foarte clar că este mult mai cald decât ar fi normal în această perioadă.

„Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 17 și 21 de grade, iar minimele între 6 și 11 grade, cu valori mai mici doar în noaptea de 11/12 noiembrie”, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie.

Tot meteorologii anunță că vremea va intra într-un proces mai intens de răcire undeva după data de 22 noiembrie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro