Vremea în București, vineri, 17 ianuarie. Temperaturi ridicate pentru această perioadă

Vremea în București, vineri, 17 ianuarie. Temperaturi ridicate pentru această perioadă © arhiva

Vineri, 17 ianuarie 2019, vremea în București este destul de ridicată față de perioada în care ne aflăm. Soarele nu va apărea întreaga zi, însă nici precipitațiile nu își vor face prezența

Vremea în București se va menține caldă în continuare pentru această perioadă. Maxima zilei va ajunge la orele prânzului la 5 grade Celsius, urmând ca seara grele să scadă și să se ajungă la 2 grade. Ceața va pune stăpânire pe Capitală și nu va dispărea pe tot pracursul zilei. 

Chiar dacă ar fi trebuit să fie zapadă pentru această perioadă, ziua de 17 ianuarie 2020 nu va aduce niciun fel de precipitație. 

Cum va fi vremea în București, în ianuarie

ANM a anunțat și cum va arăta restul lunii ianuarie. Pentru locuitorii din Muntenia, restul zilelor din ianuarie vor aduce temperaturi maxime în scădere, ajungând astfel de valori situate în jurul celor normale în această perioadă.

După 17 ianuarie, este prevăzută o scădere a temperaturilor, ajungându-se treptat de la maxime de 8 grade la maxime de 3 grade, așa cum ar fi normal în această perioadă. Noaptea, temperaturile vor continua să fie negative, însă precipitațiile vor continua să se lase așteptate. Cel mai probabil nu va ninge nici în această lună. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro