Vremea în București, vineri, 7 februarie. Meteorologii anunță că ninge în continuare

Vremea în București, vineri, 7 februarie. Meteorologii anunță că ninge în continuare © Hepta

Prognoza meteo pentru București, vineri, 7 februarie. După ce Capitala a fost sub cod portocaliu de viscol, meteorologii anunță că nu se termină aici episodul de iarnă care ne-a lovit din plin. La final de săptămână va fi frig, cu o minimă negativă ce-i va face pe locuitori să dârdâie, iar ninsorile continuă.

Specialiștii anunță că weekend-ul acesta începe cu un episod de iarnă adevărată. După codul portocaliu care a adus haos în oraș, bucureștenii trebuie să fie pregătiți să mai vadă câțiva fulgi de zăpadă. Și joi și vineri, va continua să ningă - ce-i drept, sporadic, cel puțin momentan. Pe timpul zilei va fi frig, cu o maximă ce nu trece de 3 grade. Pe timpul nopții, se va ajunge chiar la o minimă de -10 grade.

Bucureștiul, sub cod portocaliu de viscol

Bucureștenii s-au trezit joi dimineață cu o priveliște de iarnă veritabilă. Peste noapte, sub atenționara codului portocaliu emis de ANM, s-a așternut un strat gros de zăpadă, care a dus la paralazirea circulației chiar la orele de vârf. 

S-a circulat cu greu pe arterele care nu se află în zonele principale și centrale. Înarmați cu lopeți și mături, oamenii au trebuit să iasă dis de dimineață și să curețe zăpada dacă au vrut să pornească la drum cu mașina. De cealaltă parte, cei care s-au încumetat la transportul în comun s-au confruntat cu calvarul aglomerației și al unui trafic sufocat de zăpada care acoperă carosabilul.

Conform prognozei pe zilele următoare, temperaturile continuă să scadă până luni, atunci când începe un ușor proces de încălzire. Sâmbătă, va fi pentru prima oară în această iarnă când bucureștenii vor avea parte de o maximă negativă: se vor înregistra -1 grade.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro