Vremea rămâne mohorâtă și în weekend! Nu scăpăm de ploi și nici de temperaturile mult prea scăzute pentru această perioadă

Vremea rămâne mohorâtă și în weekend! Nu scăpăm de ploi și nici de temperaturile mult prea scăzute pentru această perioadă © arhiva

Administrația Națională de Meteorologie a transmis astăzi că vremea se va menține instabilă în weekend. Ploile vor continua să acopere majoritatea țării iar temperaturile sunt departe de a fi apropiate de cele de vară.

În această dimineață, cerul a fost mai mult înnorat, mai ales în zona de munte, în sudul și parțial în centrul țării. În est însă, acesta este variabil, spre senin.

În nordul Olteniei s-a semnalat chiar și burniță, însă complet izolat. Vântul suflă și acum slab spre moderat, cu intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură.

La orele dimineții se înregistrau valori cuprinse între 5 și 16 grade Celsius la Țebea și Mangalia.

Vremea de astăzi se va menține ploioasă pentru ultima parte a lunii mai, fiind deosebit de rece în zona de nord, nord-est și parțial în centrul țării.

În zonele montane este posibil să ningă trecător, iar vântul va sufla cu rafale de 70-80 km/oră. Intensificãri locale şi temporare ale vântului, în medie cu viteze de 40-50 km/oră vor fi şi în regiunile vestice, sud-vestice, centrale şi estice.

Temperaturile maxime se vor situa între 14 și 21 de grade. În unele zone se va semnala izolat și ceață.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro