Milionarul Ion Ţiriac este în stare de şoc! Au construit o casă pe terenul lui şi îl pun să şi plătească chiria!

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România e nevoit să bage  mâna adânc în buzunar.

Ion Ţiriac a dat în judecată Guvernul României şi Ministerul Finanţelor revoltat de chiria piperată pe care trebuie să o plătească pentru o parte a imobilului de pare îl deţine în zona de nord a Capitalei. Cererea acestuia se află pe masa judecătorilor de la Tribunalului Bucureşti. O decizie este aşteptată în perioada imediat următoare. 
Procesul vine după ce, la finalul lunii iunie, aceeaşi instanţă a respins o solicitare formulată de milionar împotriva  Administraţiei Patrimoniului Protocolului de Stat  (RA APPS). Omul de afaceri s-a adresat justiţiei, în septembrie anul trecut, nemulţumit de chiria de 27 de mii de euro pe care trebuie să o plătească pentru imobilul pe care îl deţine în zona de nord a Capitalei. "Casa în care stau a fost cumpărată acum 15 ani de la proprietar, care a revendicat-o de la stat. În locaţie, o cameră la parter şi la subsol, statul a demonstrat că nu i-a aparţinut proprietarului şi de aceea eu plătesc chirie", menţiona la un moment dat Ion Ţiriac.

Necazurile acestuia au început în 2013 când Guvernul a publicat lista chiriaşilor RA-APPS persoane fizice, care stau în casele statului, suprafaţa utilă deţinută şi chiria pe care o plătesc. Pe listă se regăsea şi milionarul cu o sumă mult peste celelalte.  Omul de afaceri nu este la primul proces cu autorităţile. În trecut, milionarul a cerut - fără succes - peste trei sute de mii de euro de la RA APPS, în contul mai multor lucrărări de reparaţii pe care le-a efectuat la începutul anilor '90.

Citeşte şi

Maria Câmpina, în lacrimi! I-au luat tot! Şi coroana, şi palatul, şi jumătate de milion de euro! Pe asta nu a prezis-o!

Gura l-a băgat din nou în belele! Gigi Becali, pedepsit după ce a făcut scandal la televizor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro