Minodora a rămas fără apă caldă şi căldură! Zeci de oameni au ajuns în situaţia artistei

+2 click pentru
galerie

Minodora "la maxim" a decis să-şi caute dreptatea la tribunal, după ce a avut un "spectacol" de zile mari cu o instituţie.

Îndrăgita artistă Minodora Mihon a deschis un proces în oraşul său natal, Constanţa, alături de alte câteva zeci de persoane, după ce asociaţia de proprietari a blocului în care deţine un apartament a intrat în conflict cu furnizorul de agent termic. Pe de o parte, proprietarii susţineau că plătesc degeaba căldura, pe de altă parte, furnizorul "tăia" căldura şi apa caldă când avea chef, pentru neplata facturilor asociaţiei. Sătulă de probleme, Minodora a încercat să se debranşeze, însă regia autonomă constănţeană a refuzat să îi dea aprobare, aşa că, într-un final, s-a lăsat cu proces. După ce au analizat documentele depuse la dosar, judecătorii i-au dat câştig de cauză Minodorei, încă de la al doilea termen.

Recent, SPYNEWS a dezvăluit o altă întâmplare care a bulversat-o pe artistă. Mai exact, în timp ce se afla la şcoală, fiul Minodorei a constatat că cineva l-a "lucrat" la portofel, furându-i toţi banii pe care îi primise de la părinţi, pentru taxi şi masa de prânz. Potrivit unor surse apropiate vedetei, aceasta nu a fost prima dată când băiatul, elev în clasa a II-a la un colegiu de prestigiu din Capitală, a fost ţinta hoţilor, însă, pentru a evita un scandal, Minodora şi soţul ei au preferat să tacă, sperând că nu se va repeta. În noiembrie, anul trecut, însă, când băiatul a fost prădat din nou, Minodora a răbufnit, avertizând că va depune plângere, pentru prinderea hoţilor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro