A încercat să scoată ţuică din butoi, dar ce a urmat e tragic. Poliţia a intervenit imediat

Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din judeţul Argeş, a murit după ce a păţit ceva ce nu se aştepta în timp ce scotea ţuică din butoi.

Conform Curier Argeşan, Marcel Leonte a murit încercând să scoată ţuică cu furtunul din butoiul pe care-l avea în magazie. După ce a pus gura pe furtun, o viespe care se ascundea acolo i-a intrat în gură şi l-a înţepat. Bătrânul n-a dat importanţă, mai ales pentru că nu era alergic şi mai fusese înţepat în trecut. La 20 de minute după înţepătură bărbatul a început să se simtă rău, aşa că a mers la dispensarul din Jugur.

“I-a spus medicului de familie că l-a înţepat, în gură, o viespe, iar acesta l-a trimis la farmacie, să ia o pastilă pentru alergii. N-a mai apucat să ia nici o pastilă, că i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. A intrat în comă, s-a înnegrit dintr-odată şi nu au mai avut ce-i face”, a relatat un martor.

Medicii nu l-au mai putut resuscita, iar autopsia va stabili dacă bărbatul a fost ucis de şocul anafilactic sau dacă s-a asfixiat în urma înţepăturii.

Sursă foto:

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Semnal de ALARMĂ! Cancerul mamar, o boală care afectează o mulţime de bărbaţi

VIDEO / Imagini absolut dezgustătoare! A ajuns în faţa medicilor cu un chist în cap. Ce a urmat a oripilat lumea întreagă

Atenţie, şoferi! A fost emis COD GALBEN de ceaţă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro