Moment important în viaţa ei! Mihaela de la "Mireasă pentru fiul meu" a primit vestea despre sarcină cu lacrimi în ochi!

Mihaela de la "Mireasă pentru fiul meu" a primit o veste extrem de importantă astăzi în cadrul emisiunii de la Antena 1. Concurenta o să devină mătuşă, iar lacrimile au început să curgă şiroaie.

Concurenta a început să plângă în momentul în care sora ei i-a dat marea veste că este însărcinată. Mihaela şi-a stăpânit cu greu lacrimile de bucurie, dar spune că este extrem de fericită."Plâng pentru că probabil mi-a indus sora mea starea asta, că am vorbit cu ea. Mi-a spus lucruri frumoase, că o să devin mătuşică şi că mă susţine.", a declarat Mihaela.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Mădălina de la "Mireasă pentru fiul meu", în DOLIU: "Să te odihnești în pace, copil bun!"

L-au prins! Constantin de la "Mireasă pentru fiul meu", cu capul între picioarele unei concurente!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro