L-au prins! Constantin de la "Mireasă pentru fiul meu", cu capul între picioarele unei concurente!

Constantin de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost surprins în câteva ipostaze ce au făcut înconjurul internetului şi au stârnit amuzamentul multora. El este protagonistul unei scene de senzaţie.

El şi Mihaela de la "Mireasă pentru fiul meu" apar împreună împreună în câteva fotografii, iar concurentul nu încearcă să o seducă, ci... îi miroase pantofii.

După ce a mirosit un pantof, Constantin a trecut la lucruri ceva mai incitante. Bărbatul a fost surprins cu capul între picioarele altei concurente, iar fanii emisiunii au făcut o mulţime de glume pe seama lui. "Costică miroase tot. Nimic nu pierde", a scris un internaut.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena Play

Citeşte şi

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro