Nimfomană la 71 de ani! A ajuns la spital, după ce a făcut sex în grup. O să te închini când o să vezi ce le-a zis poliţiştilor

Incredibil, dar adevărat! O femeie de 71 din Dorohoi a ajuns la spital după ce a făcut sex în grup şi, mai apoi, a fost bătută de iubitul gelos.
Bătrâna a sunat la Poliţie şi s-a plâns că a fost bătută de doi prieteni, care ar fi şi violat-o. Femeia a fost dusă la spital având mai multe vânătăi, dar, după o noapte de anchetă, poliţiştii au descoperit că adevărul este altul. Septuagenara a vrut o seară romantică alături de concubinul mai tânăr cu 20 de ani decât ea, a cumpărat o sticlă de băutură şi a început să bea, împreună cu acesta, după care au întreţinut relaţii sexuale. În casă ar mai fi intrat un prieten comun şi vecin care ar fi fost imediat invitat în pat de cuplul ”înfierbântat”. Orgia a durat până aproape de zorii zilei, scrie Adevărul. Trezit din beţie, amantul şi-a dat seama de ce s-a întâmplat şi ar fi luat-o la bătaie pe femeie, pe motiv că a căzut prea uşor avansurilor vecinului.
Ulterior, aceasta a ajuns la spital şi acum va fi sancţionată de poliţişti pentru că a inventat povestea cu violul.
M.M.D.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro