Noi detalii despre moartea suspectă din Vrancea! Au apărut ipoteze halucinante în cazul celor trei suflete găsite fără suflare într-o pădure

O familie întreagă a fost ştearsă de pe faţa pământului în condiţii suspecte! O mamă împreună cu cele două fiice ale sale, în vârstă de 13 şi 3 ani, au avut un destin tragic. Cele trei  au fost găsite fără suflare într-o pădure din judeţul Vrancea.

Se pare că femeia împreună cu sora şi cu cele două copile au plecat de la soacra care stătea într-un sat şi au luat-o prin pădure, spre satul în care locuiau. Noaptea prin pădure, prin ploaie şi mai ales desculţe, fetele au luat drumul morţii.

Copilele au fost găsite fără puls, îmbrăţişate iar mama la o distanţă remarcabilă de ele, a fost găsită şi ea fără suflare. Ciudat este că s-a găsit o sacoşă doldora de haine şi încălţăminte, aproape de locul unde au fost găsite trupurile lor neînsufleţite. 

Iar mai misterios este faptul că dispariţia femeilor a fost anunţată abia după 24 de ore. Multe semne de întrebare planaeză asupra acestor teribile morţi.

Mara Bănică a fost invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", şi a comentat acest subiect alături de ceilalţi invitaţi prezenţi în platou.

Aflaţi mai multe detalii aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Cazul care a şocat lumea medicinei! Ce s-a întâmplat cu un bărbat aflat pe masa de autopsie?

Caz şocant în SUA! Poliţia a arestat un bărbat pentru crimă la 18 ani de la dispariţia unei fetiţe! Părinţiii încă o mai caută!

Minune sau coincidenţă? Acest înger cu aripile deschise a apărut pe cerul României!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro