Nuţu şi Sile Cămătaru schimbă Codul Penal! Ce decizie halucinantă au luat temuţii interlopi

Fraţii Cămătaru au fost arestaţi la finalul lunii august, după un incident violent de la Curtea de Apel Bucureşti, însă sunt hotărâţi să schimbe legile, chiar din spatele gratiilor! 
Judecaţi pentru loviri sau alte violenţe, cei doi lideri ai lumi interlope şi-ar putea pune amprenta pe modul în care este aplicată legea în România. Avocaţii acestora au cerut Curţii Constituţionale să constate că articolul din Codul de Procedură Penală în baza căruia interlopii au fost arestaţi nu este în acord cu legea fundamentală a ţării. Dacă judecătorii Curţii vor fi de acord cu susţinerile acestora, Cămătarii ar putea fi eliberaţi, iar legea ar putea fi schimbată. 
Ion şi Vasile Balint, zişi Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost arestaţi la finalul lunii august după o altercaţie violentă pe holurile Curţii de Apel Bucureşti. Sile Cămătaru l-ar fi lovit pe Gabi Buşă, zis "Robert a lui Ioc", fost locotenent al acestuia, pe fondul unui conflict mai vechi. Bărbatul a fost rănit, necesitând ulterior îngrijiri medicale. Buşă s-ar fi distanţat de Cămătari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.
Război pe piaţa Niki Scorpion
Gabi Buşă a fost om de bază al Cămătarilor în războiul acestora cu Clanul Sportivilor, pentru controlul mai multor zone de interes din Sectorul 5. În 2013, eliberarea condiţionată a lui Nuţu Cămătaru a constituit punctul de plecare pentru recâştigarea unor teritorii. Prima bătălie:  Piaţa Niki Scorpion din cartierul Rahova, pierdută în favoarea Sportivilor, în perioada în care Cămătarii au fost la puşcărie. Conduşi "Robert a lui Ioc", oamenii lui Nuţu au făcut prăpăd. Au fost bătuţi crunt Ionuţ Juncu, zis „Mitu” şi Jenică Palangeanu. După ce victimele au fost duse la spital, dându-şi seama de gravitatea faptelor, spun procurorii DIICOT, Nutu şi "Robert a lu’ Ioc" au luat legătura cu rudele victimelor şi alte persoane din anturajul acestora, cu ajutorul cărora a instigat victimele să nu depună plângere la poliţie sau să menţioneze numele persoanelor care i-au agresat.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro