O cină sănătoasă! Piept de pui cu roşii şi mozzarella
Publicat pe 08.08.2017 la 10:06 Actualizat pe 08.08.2017 la 10:15
Pieptul de pui cu roşii şi mozzarella gătit la cuptor este un adevărat deliciu. Acest preparat este soluţia perfectă pentru o cină sănătoasă. Uşor de gătit şi plin de gust. În mai puţin de 30 de minute poţi obţine o masă savuroasă.
Pieptul de pui cu roşii şi mozzarella gătit la cuptor este un adevărat deliciu. Acest preparat este soluţia perfectă pentru o cină sănătoasă. Uşor de gătit şi plin de gust. În mai puţin de 30 de minute poţi obţine o masă savuroasă.
INGREDIENTE:
- Doi piepţi de pui;
- Sare de mare;
- Piper negru, proaspăt măcinat;
- O lingură de ulei de măsline;
- O lingură de unt;
- O lingură de sos Pesto;
- Şase felii de mozzarella;
- Opt felii de roşii;
- Glazură balsamică;
- Busuioc proaspăt;
- Încearcă şi: Un prânz rapid şi savuros! Paste cu cremă de unt
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul la o temperatură de 200 de grade. Se taie peipţii de pui pe jumătate în lungime şi se condimentează cu sare şi piper. Se încălzeşte o tigaie pentru cuptor la o temperatură ridicată şi se adaugă uleiul de măsline şi untul. După ce untul s-a topit se adaugă carnea de pui. Se găteşte timp de aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Pe fiecare bucată de carne se aşează câte o felie de mozzarella şi o felie de roşii. Se introduce tigaia în cuptor şi se găteşte timp de aproximativ 10-12 minute. La final se asezonează cu busuioc proaspăt şi glazură balsamică. Se serveşte imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.