O gustare „altfel”! Baghetă umplută cu pui şi avocado
Publicat pe 07.08.2017 la 09:59 Actualizat pe 07.08.2017 la 10:10
Dacă vrei să încerci „un preparat mai altfel” această reţetă este soluţia potrivită. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine o masă savuroasă şi sănătosă, pâine franceză umplută cu pui şi avocado.
Dacă vrei să încerci „un preparat mai altfel” această reţetă este soluţia potrivită. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine o masă savuroasă şi sănătosă, pâine franceză umplută cu pui şi avocado.
- Încearcă şi: Cotlet de porc în crustă de parmezan
INGREDIENTE:
- o pâine franceză – baghetă -
- 100 grame de cremă de brânză;
- Trei linguri de smântână;
- 150 de grame de piept de pui, tocat în bucăţi mici;
- 100 de grame de mozzarella;
- Un avocado;
- Ceapă verde;
- Încearcă şi: Piept de pui la grill cu salsa de căpşuni şi avocado
-1/3 ceşcă de unt;
- Trei căţei de usturoi;
- Două linguri de pătrunjel, tocat mărunt;
- 2 1/2 linguri de parmezan ras;
- Sare şi piper;
- Încearcă şi: Preparatul perfect pentru o masă în familie! Piept de pui cu cremă de brânză şi ardei iute
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul la o temperatură de 170 de grade şi apoi se tapetează o tavă cu foaie de copt după care se aşează deasupra o folie de aluminiu. Într-un castron se amestecă crema de brânză şi smântâna până se combină cele două ingrediente. Apoi se adaugă carnea de pui, avocado-ul, mozzarella şi ceapa verde. Se amestecă până ce se obţine o compoziţie omogenă. Se umple bacheta cu generozitate. Într-un bol amestecaţi untul topi, parmezanul, usturoiul şi patrunjelul. Cu amestecul obţinut ungeţi bine bagheta. Împachetaţi pâinea în folia de aluminiu şi întroduceţi tava la cuptor. Se coace timp de 15-18 minute, până ce brânza se topeşte şi pâinea capăta culoarea maro-auriu. Se serveşte imediat.
- Încearcă şi: O gustare delicioasă! Dovlecel crocant cu parmezan
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.