O fetiţă de doi ani a murit din cauză că nu a fost vaccinată la timp! Imagini SFÂŞIETOARE. Trupul ei s-a umplut de răni

foto: facebook

O fetiţă de 2 ani a încetat din viaţă, din cauză că nu a fost vaccinată. Micuţa a ajuns în stare gravă la spital, iar starea ei s-a înrăutăţit pe zi ce trece.

Faye, o fetiţă de numai doi ani, a ajuns în stare gravă la spital din cauză că nu i s-a făcut un vaccin împotriva infecţiei cu meningita B. Medicii au sperat că micuţa îşi va reveni, dar starea ei s-a înrăutăţit extrem de repede.

"De fiecare dată când mă uit la imaginile astea, mă bufneşte plânsul, însă simt nevoia să vi le arăt şi vouă pentru a lupta pentru ceea ce este corect. Deja am strâns 10.000 de semnături în numai două zile. Sunt atât de mândră de femeile care sunt alături de mine pentru a încerca să obţinem dreptul ca micuţii noştri să fie vaccinaţi gratis.

Mama Fayei mi-a dat permisiunea să postez imaginile cu fetiţa ei. Micuţa a murit duminică, 14 februarie 2016. În prezent, încercăm să face ca Parlamentul să reconsidere cererea noastră ca toţi copiii să fie protejaţi de astfel de boli", le-a spus Aimee Beesley prietenilor ei virtuali, pe care încearcă să-i convingă să semneze petiţia pentru vaccinul împotriva Meningitei B.

Până în prezent, petiţia a strâns peste 250.000 de semnături, potrivit metro.co.uk.

Citeşte şi:

Tot ce trebuie să ştii despre vaccinarea copiilor! Denisa Nechifor îţi spune ce a făcut ea pentru a-şi feri fetiţa de boli

Românii muşcaţi de câini sunt în PERICOL! Medicii nu mai pot face nimic!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro