O gustare sănătoasă! Salată de căpşuni, spanac şi caju
Publicat pe 24.08.2017 la 09:59 Actualizat pe 24.08.2017 la 10:09
Salata de căpşuni, spanac şi caju este un adevărat festin culinar. Un preparat aromat ce se prepara foarte uşor şi te ajută să ai o siluetă perfectă.
Salata de căpşuni, spanac şi caju este un adevărat festin culinar. Un preparat aromat ce se prepara foarte uşor şi te ajută să ai o siluetă perfectă.
- Încearcă şi: File de somon cu paste şi zucchini
INGREDIENTE:
- 1/2 ceaşcă de ulei de măsline;
- 1/4 ceaşcă de oţet balsamic;
- 3-4 linguri de zahăr brun;
- 1 1/2 linguriţe de praf de usturoi;
- O linguriţă de praf de muştar;
- 1/2 ceapă tăiată mărunt;
- sare şi piper;
- 300 de grame de spanac;
- 200 de grame de căpşuni;
- Un avocado, tocat;
- 150 de grame de afine;
- Un mago, feliat;
- 100 de grame de caju;
- Încearcă şi: Supă de legume cu pui şi cremă de brânză
Mod de preparare:
Într-un castron mediu se combină uleiul de măsline, oţetul balsamic, zahărul brun, praful de usturoi, praful de muştar şi esenţa de ceapă. Se asezonează cu sare şi piper şi se refrigerează timp de aproximativ 30 de minute. Într-un castron mare se combină spanacul, căpşunele, avocado, afinele şi Mango. Se adaugă amestecul de ulei şi oţet şi se amestecă până ce toate acestea se combină perfect. Se presară cajou-ul şi se serveşte imediat.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.