O să cânte de supărare! Adi Minune ameninţat cu o "amendă" de un milion de euro

Alături de soţia sa, Ecaterina, Adi Minune trebuie să se prezinte în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a-şi justifica averea.
Adi Minune ar putea rămâne fără aproape un milion de euro dacă în faţa Secţiei de Contencios Administrativ şi Fiscal a instanţei supreme nu va putea dovedi, cu acte, proveninţa banilor pe care îi deţine. Minune a intrat în necaz în 2010, ca urmare a unei anchete declanşate de Agenţia Naţională de Integritate , care a descoperit că manelistul, atunci consilier local în comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos, nu poate justifica 104.000 euro din averea sa şi a făcut, în noiembrie 2005, tranzacţii bancare considerate suspecte de peste 800.000 euro. Oricât de dură ar părea măsura confiscării, Minune nu ar fi primul prins în ofsaid. În 2011, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a uşurat pe un om de afaceri din Braşov de 130.000 de dolari, iar în 2008 Dumitru Sechelariu a fost "amendat" cu 30.000 de mii de euro. Manelistul este aşteptat în faţa instanţei la începutul lunii martie. 
Soţia manelistului a intrat şi ea în vizorul ANI
Ancheta Agenţia Naţională de Integritate  a evaluat activitatea tuturor firmelor deţinute din 2004 de Minune şi a tranzacţilor efectuate de acestea. Ulterior, Agenţia Naţională de Integritate a extins evaluarea şi asupra averii familiei lui Adrian Simionescu, respectiv a soţiei, Ecaterina Simionescu, a fiului, Florentin Adrian Simionescu, precum şi a fiicelor, Adriana Florentina şi Silvia Claudia Simionescu.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro