O VEDETĂ de la ANTENA 1 s-a măritat pe nepusă masă, iar astăzi a făcut publică imaginea cu verigheta

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu s-au căsătorit la începutul anului

S-au căsătorit, în urmă cu câteva luni, în timpul unui turneu, pe nepusă masă, fară tam-tam sau alte pregătiri. Astăzi, vă prezentăm prima imagine cu verigheta prezentatoarei TV. 

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu, de la Direcţia 5, au semnat cel mai important act din viaţa lor în februarie, atunci când spynews.ro a prezentat, în exclusivitate, imagini de la primărie.

Evenimentul a avut loc la Galaţi, în secret, iar în ziua cununiei, Marian Ionescu nu a renunţat la ţinuta şi atitudinea rock, şi nici tânăra lui soţie, Octavia, nu a adoptat o rochie elegantă sau o coafură extravagantă. Cu părul prins în coadă, o haină de blană şi o fustă neagră, lungă,ştirista a fost toată numai un zâmbet.

Astăzi, la opt luni de la eveniment, pe degetul Octaviei şi-a găsit loc şi verigheta mult dorită. Nu ştim dacă s-au căsătorit religios în secret sau dacă Octavia a ales să poarte verigheta înainte să primească binecuvântarea preotului, însă nu putem să nu remarcăm preţioasa bijuterie.

Octaia Geamănu şi Marian Ionescu sunt împreună de mai mulţi ani, iar relaţia lor a cunoscut de-a lungul timpului mai multe urcuşuri şi coborâşuri. Nu a lipsit nici izul de infidelitate, însă totul este bine când se termină cu bine.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro