Panică în Marea Britanie! ISIS ameninţă că va invada Londra şi va lăsa străzile "pline cu sânge"

foto: arhiva

Marea Britanie este cuprinsă de panică! Adepţii Statului Islamic (ISIS) au ameninţat că vor declanşa un atac terorist în toată ţara şi că va lăsa Londra cu străzile "pline de sânge".

Membrii ISIS ameninţă că vor ataca Marea Britanie "de unde nu se aşteaptă" prin intermediul unui video de propagandă făcut public la doar câteva zile după atacurile teroriste de la Bruxelles.

ISIS şi-a revendicat atacurile din capitala Belgiei, care au avut loc marţi dimineaţă la o staţie de metrou şi la aeroport, în urma căruia au murit 31 de persoane şi 300 au fost rănite.

Ultimul filmuleţ făcut public de ISIS , în care se vorbeşte în engleză, ISIS susţine că va "invada" capitalele Europei, inclusiv Belgia şi Londra, şi vor face "cum a fost şi la Paris".

Gruparea teroristă ameninţă şi că va "rupe toate crucile" de pe "mânăstirile creştine".

În filmuleţ, apare şi Turnul Eiffel care este aruncat în aer şi surprins în timp ce se prăbuşeşte la pământ, potrivit express.co.uk.

Două explozii puternice au fost provocate, marţi dimineaţă, în terminalul de plecări din aeroportul Zaventem, după ce doi islamişti, Ibrahim El Bakraoui şi Najim Laachraoui, şi-au detonat centurile explozive. La scurt timp, fratele unuia dintre aceştia, Khalid El Bakraoui, a comis un atac sinucigaş la staţia de metrou Maelbeek.

Autorităţile belgiene au anunţat că 24 dintre victimele decedate în atentatele teroriste din Bruxelles de marţi au fost identificate, iar şapte rămân neidentificate. În continuare, 101 de răniţi din cei 340 sunt internaţi în spitale.

Citeşte şi:

VIDEO / Cel de-al treilea atacator de pe aeroportul Zaventem a fost identificat! Se numește Faycal Cheffou și este jurnalist

Belgia, din nou sub teroare! Alertă nucleară, după ce un agent de securitate al unei centrale a fost găsit mort

VIDEO / Două noi explozii la Bruxelles în această după-amiază! Suspecţii au fost "neutralizaţi"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro