PAPARAZZI / Imagini exclusive cu soţia lui Gigi Becali în Ţara Sfântă! Cum a fost aşteptată de călugări nevasta milionarului

SPYNEWS a intrat în posesia unor imagini inedite cu soţia lui Gigi Becali, care a fost "spionată" în timpul unui pelerinaj făcut în Ţara Sfântă.
Potrivit unor martori, Luminiţa Becali a fost "spionată" în timpul unei vizite pe care a făcut-o la Ierusalim, în perioada în care soţul ei era încă în închisoare. Luminiţa Becali a mers în pelerinaj împreună cu trei femei şi, printre locurile vizitate s-a numărat şi Mănăstirea Sfântul Gheorghe Hozevitul din Pustiul Iudeii, numit şi Wadi Kelt. 
Aceasta este o mănăstire ortodoxă foarte veche, în care se păstrează moaştele sfântului numit "Hozevitul". Mănăstirea se află la o distanţă de numai 20 de kilometri de Ierusalim, pe drumul ce se îndreaptă spre Ierihon. 
Ajunsă acolo, soţia lui Gigi Becali a încercat să nu iasă în evidenţă, însă călugării au recunoscut-o imediat şi s-au luminat la faţă când au văzut-o, zâmbindu-i prietenos. Întâmplarea a atras atenţia altor români aflaţi în pelerinaj, care, imediat, s-au transformat în paparazzi, fotografiind-o pe nevasta milionarului. 
"Doamna Luminiţa a vorbit cu părintele. Acesta o cunoştea, cu siguranţă, fiindcă s-a dus direct la ea şi a salutat-o. Probabil că domnul Becali a donat nişte bani şi mănăstirii respective. Au primit-o ca pe o adevărată vedetă, însă doamna a fost foarte modestă şi nu a vrut să iasă în evidenţă", a declarat un martor ocular care a "spionat-o" pe soţia milionarului.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro