Pare unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume, însă trebuie să oprești consumul său imediat! Poate cauza cancer de sân

Alimente / foto: arhivă

Este considerat a fi unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume, iar multe persoane au renunțat deja la alte alimente pentru a-l consuma cât mai des.

În scopul de a trăi un stil de viață cât mai sănătos, mulți oameni consumă soia și produse din acest aliment. Dacă mulți nutriționișto declară că soia este mai sănătoasă decât carnea sau decât ouăle și recomandă laptele de soia și brânza din soia, ei bine, acest lucru nu este adevărat.

Mai multe studii au ajuns la concluzia că ultilizarea de solvenți de petrol, băile alcaline și acide din timpul prelucrării soiei sunt extrem de periculoase și cauzează cancer de sâns, leziuni ale creierului, disfuncție a tiroidei și risc ridicat de alergii.

De asemenea, soia este interzisă consumului și de către copii și de adolescenți, deoarece provoacă o creștere în greutate, pierderea părului, o stare generală de răi și un risc crescut de pubertate prematură.

Un medic a descoperit faptul că mai mulți copii care au consumat soia în mod regulat au fost expuși de 6 până la 11 ori mai mult decât adulților unui hormon care imită estrogenul, informează Time For Natural Health and Care.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro